​Bordbestilling

         Bordbestilling

skal ske telefonisk telefon

43 90 39 79

Bryllupslokaler med personlige selskabsmenu

Hos Fortet Cafe & Restaurant i Karlslunde ved Køge byder vi gerne brudepar og deres gæster velkomne i vores bryllupslokaler. Vi har flere selskabsmenuer at vælge imellem, men vi holder også gerne en mere enkel bryllupsreception i vores bryllupslokaler.

Hyggelige bryllupslokaler i skønne omgivelser

​Vi lægger vægt på at lave en personlig festmenu til brylluppet, men det kan også være en klassisk suppe-, steg- og is-menu. Det kan være med enten servering eller buffet. Vi kan endvidere indrette vores bryllupslokaler individuelt.

Vores bryllupslokaler ligger i flotte omgivelser, hvor der er en fin udsigt over vandet. Lokalerne er rare og hyggelige, og det er muligt at opholde sig på terrassen udenfor, når vejret er til det. Her kan eventuelle børn også få luft og lege.​

Vi har mange års erfaring med bryllupsfester, og derfor kan vi hjælpe med at planlægge dagen og med at finde de helt rigtige retter. Vi benytter naturligvis gode og friske råvarer i alle vores retter, og vi sammensætter alt det bedste fra det danske køkken og gerne lidt til, så festen bliver perfekt.

Få et uforpligtende tilbud på en bryllupsfest

​I er meget velkomne til at kontakte os for at høre mere om vores bryllupslokaler og selskabsmenuer. Vi kan for eksempel aftale en dag, hvor I kigger forbi, så vi kan drøfte jeres ønsker, og hvad vi kan tilbyde. Vi laver gerne et uforpligtende tilbud.

En af jer kan ringe til os på telefon 43 90 39 79, eller I skrive til os på mail@fortet-restaurant.dk.​

Fortet Cafe og Restaurant

Mosede Strandvej 91, 2690 Karlslunde

​CVR: 14446249