​Bordbestilling

         Bordbestilling

skal ske telefonisk telefon

43 90 39 79

Frokostretter såsom smørrebrød og danske retter​

​Hos Fortet Cafe & Restaurant i Karlslunde ved Køge tilbyder vi lækre og velsmagende frokostretter i skønne omgivelser. Vi er specialister i en lang række frokostretter såsom store smørrebrød, klassiske retter og anden dansk mad.

Vi bruger gode råvarer i alle vores frokostretter

​Vi lægger stor vægt på høj kvalitet og gode råvarer i vores restaurant, og vi har sammensat alt det bedste fra det danske køkken og så lidt til. Vi lægger også vægt på rare omgivelser, og derfor holder vi til i herlige grønne omgivelser, hvor der er en fin udsigt over vandet. Det er et perfekt tilflugtssted fra hverdagens og storbyens ræs.

Omgivelserne indbyder til en dejlig frokost, men også til en lækker middag, hvor I kan nyde vores frokostretter eller middagsretter i de hyggelige lokale. 

Det er også muligt at sidde udenfor, hvis vejret er til det. Vi har en terrasse, hvor I kan spise maden, eller hvor I kan nyde en god kop kaffe efter maden.

​Vi serverer frokostretter mellem kl. 11.00 og kl. 16.00, hvorpå vi serverer middagsretter fra kl. 17.00. Vi ligger blot 5 minutter fra Karlslunde Station, og vi har en stor parkeringsplads.

Kom forbi, men bestil gerne bord på forhånd

​I er altid velkommen til at komme forbi, men det kan være en god ide at bestille bord på forhånd. Du kan også ringe, hvis du har spørgsmål til vores frokostretter og middagsretter. Du kan ringe på telefon 43 90 39 79 eller skrive til mail@fortet-restaurant.dk.​

Fortet Cafe og Restaurant

Mosede Strandvej 91, 2690 Karlslunde

​CVR: 14446249