​Bordbestilling

         Bordbestilling

skal ske telefonisk telefon

43 90 39 79

Caféen​

Café – Lækker frokost i skønne omgivelser

Ved Fortet Café & Restaurant er vi specialister i frokost. Vi har sammensat en række forskellige menuer, der er særlig godt egnet til en god frokost. Med de skønne omgivelser her i Karlslunde ved Køge, finder du ikke en bedre Café til din frokost mange andre steder i landet.

Vi serverer velsmagende mad fra vores frokostkort mellem kl. 11.00 og 16.00 og fra vores aftenkort kl. 17.00-21.00

Vi går meget op i kvalitet og gode råvarer her på Fortet Café og Restaurant. Derfor har vi sammensat en lækker menu til jeres næste frokost, der er spækket med alt det bedste fra det danske køkken og så lidt til.

Vi er specialister i store smørrebrød, og på vores frokostmenu kan i finde alle de bedste klassikere sådan som du kender dem. Foruden vores smørrebrød har vi også udvalgt en række forskellige lækre danske retter. 

På vores aftenkort er der mulighed for at vælge ud fra vores lækre forretter, hovedretter og dessert.

Er i lidt mere eventyrlystne og vil prøve nogle spændende alternativer til den gode danske mad, kan i for eksempel også vælge nogle af vores specialiteter eller vores hjemmelavede burgere.

Uanset hvad i ønsker at spise her på Fortet Café Restaurant, så sørger vores dygtige kokke for at lave det af friske og lækre råvarer og derefter anrette det nydeligt. En middag på Fortet Café & Restaurant er en smagsoplevelse ud over det sædvanlige, og  priserne er til og med særdeles rimelige.

Middag i billedskønne omgivelser

Fortet Café & Restaurant er det perfekte tilflugtssted fra storbyens ræs, hvor i kan nyde velsmagende mad i herlige grønne omgivelser og med en fin udsigt over vandet.

De herlige omgivelser indbyder til en dejlig frokost eller en middag, hvor i kan nyde lækkerier fra den appetitvækkende menu i vores hyggelige lokale. Skulle i have lyst til at sidde udenfor, har vi også en tilhørende terrasse, hvor i enten kan spise eller nyde en god kop kaffe efter maden.

Vores naturskønne omgivelser indbyder blandt andet til en hyggelig og romantisk date, men i tilknytning til restauranten findes der også en legeplads og store grønne områder, hvis i vil have børnene med.

Vi glæder os til at give jer en dejlig oplevelse ud over det sædvanlige.

Bordbestilling skal ske telefonisk på: 43 90 39 79, men har i nogle spørgsmål til os, er i også velkomne til at kontakte os på mail: mail@fortet-restaurant.dk .

Fortet Cafe og Restaurant

Mosede Strandvej 91, 2690 Karlslunde

​CVR: 14446249